LUXINA MATERIA VERDE WAX POMADE 100ML

890 ден

ЗЕЛЕН восок со силно зацврстување, за максимално држење, максимална дефиниција и максимална издржливост.

Опис

ЗЕЛЕН восок на база на алое вера, за максимално држење на косата, максимална дефиниција и максимална издржливост.

Дава мат и екстра силен ефект на зацврстување и гарантирано одржување на сјајот на косата.