KEUNE 1922 MOLDABLE CLAY 75 ML

990 ден

Oбликувајте, стилизирајте и преправете со леснотија со оваа глина за коса збогатена со креатин. За силно, но флексибилно држење и мат финиш .Со уникатниот мирис на J.M. Keune од 1922 година.

Категорија: таг

Опис

Глина за стилизирање на коса со флексибилно држење и мат финиш.