DEFINING PASTE 85gr

1,300 ден

Восок од пчела за зацврстување со средна јачина и благ сјај.

Опис

Зацврстување со средна јачина и со благ сјај.
Додава текстура и ја зголемува дегиницијата на косата. Восокот од пчела дава природна, еластична цврстина на било која должина на коса. Исто како восок, дава мат завршеток и лесно се распоредува на косата.
Се нанесува мала количина и се стилизира по желба.