TECHSERIES BOOST SPRAY 200ml

1,250 ден

Спреј за волумен кој создава безтежински поголем волумен на влажна или сува коса.

Категорија: , таг

Опис

Спреј за волумен кој создава безтежински поголем волумен на влажна или сува коса. Бидејќи овој производ не е леплив, тој и дава на вашата фризура максимален волумен. Boost Spray е идеален производ за фина и тенка коса, и дава волумен на косата од самиот почеток без да ја натежнува.
Дава мат завршеток и е сличен на сув шампон.
Добро да се протреси пред употреба. Производот се нанесува директно на коренот на сува или мокра коса, од далечина на 20-30 цм од коренот.