AC SILVER SHAMPOO 250ml

890 ден

Шампон за оптимално одржување на седа коса.

Опис

Оптимално одржување на седа коса.
Шампонот содржи балансирачки агенси кои ги отстрануваат жолтите нијанси. Хидролизираниот млечен протеин овозможува кондиционирање на косата и на тој начин го спречува сушењето што се случај кај седата коса. Исто така овозможува оптимално ниво на хидратација.