FIBER GROOMING FOAM 200ml

1,200 ден

Лесна, влакнеста пена со средна јачина, овозможува волумен и лесно обликување на косата.

Опис

Лесна, влакнеста пена за коса која овозможува волумен и лесно обликување на косата со средна јачина на зацврстување и сјај.
Овозможува волумен, долготрајно средно држење, заштита од топлина, природен сјај финиш и и додава живост и текстура на косата.
Се протресува добро пред употреба, се нанесува умерена количина на мокра коса и се остава природно да се исуши или се стилизира со фен.