ULTRA GLIDING SHAVE OIL 50ml

990 ден

Масло кое ја омекнува брадата и ја подготвува кожата за бричење.

Опис

Ultra Gliding Shave Oil е првиот чекор кон совршено бричење. Ја омекнува брадата и ја подготвува кожата за пријатно бричење, не иставајќи мрсна трага. Погоден е за сите типови на брада,
Се навлажнува лицето со топла вода, се нанесува од маслото во пределот на брадата и се бричи како и обично.