BEARD SERUM 50ml

990 ден

Лесна, брзо впивачка формула базирана на масло и специјално дизајнирана за нега на брада.

Категорија: , таг

Опис

Лесна, брзо впивачка формула базирана на масло и специјално дизајнирана за нега на брада, со многу корисни маса кои што инстантно ја кондиционираат брадата и овозможуваат да биде мека и уредна.
Се користи секојдневно и по потреба.
Се нанесува мала количина на дланките и рамномерно на брадата.