ULTRAMATTE 100ml

950 ден

Производ за зацврстување со средна јачина без сјај.

Категорија: , таг

Опис

Производ за зацврстување со средна јачина без сјај.
Стилизирање и контрола на фризурата за да се добие изглед со мат завршеток.
Специјално формулиран со пантенол кој ја прави косата поздрава и побујна. Бензофеноните дополнително ги унапредуваат особините на производот штитејќи ја косата од надворешни загадувања и на тој начин прижа долготрајна фризура.
Се нанесува на влажна коса и се стилизира се додека не се добие саканата фризура.
Се расчешлува низ сува коса за да се добие мат завршеток.