EGOBOND BOND BOOSTER 250ml -Step .1

7,060 ден

Чекор 1 – Бустер за засулување и зајакнување на структурата на косата.

Категорија: , таг

Опис

Бустер за засилување – 250мл
– Се меша со избраниот технички производ, за да се подобри отпорноста на структурата на косата, да се зајакне еластичноста и виталноста без да се променат резултатите од техничката услуга.