SILVER MAINTAIN SHAMPOO 300ML

870 ден

Колор Силвер Шампон

Категорија: , таг

Опис

Ја храни косата и ги тонира светлите прамени. Ја осветлува или посивува косата при што ги намалува жолтите тонови.