HASTY TOO RAW CLAY 50ml

820 ден

Мат глина за природен изглед на сите должини на коса.

Категорија: , таг

Опис

Мат глина за природен изглед на сите должини на коса. Ја остава мека и компактна вашата коса. Се нанесува на просушена или сува коса и се мести за да се добие саканата форма.