HASTY TOO HI-T SECURITY 300ml

970 ден

Спреј за термална заштита на косата.

Категорија: , таг

Опис

Спреј за заштита од топлина.
Спрејот за термална заштита на косата гарантира заштита, флексибилност и сјај за време на сите фази на термо стајлинг.