DUALSENSES RICH REPAIR BRILLIANCE SERUM SPRAY 150ML

990 ден

Серум во спреј кој не се плакне за нега и сјај на видно оштетена и сува коса.

Опис

Ги враќа дури и сериозно оштетените структури на косата од длабоко внатре и повторно го буди сјајот на природната коса. За сува до оштетена коса. Интра липидна технологија Поправка од внатрешноста на косата. Липидите се заменуваат ефикасно и длабоко – за интензивна регенерација на внатрешната структура на косата. Поправка на површината на косата. Се санира оштетената липидна структура на слојот на кутикулата.Помага при расчешлување на косата и обезбедува термичка заштита. Не се плакне.