SILICONE HAIR SERUM 125ml

650 ден

Силиконски серум за коса кој ја враќа природната состојба на влакната.

Категорија: , таг

Опис

Користењето на серумот ја враќа природната состојба на влакната, штити од раздвојување на врвовите на влакната и несаканите ефекти од технички третмани. Уште од првата употреба вашата коса ќе биде посјајна и помека.

Употреба: Се ставаат на раце 2-3 капки, се тријат рацете и серумот се нанесува на косата. Може да се нанесе на сува или влажна коса, особено на врвовите на косата. Не се измива.