BARBA COLOR TOUCH GEL BROWN 60 ML

850 ден

Нежна боја во гел ,специјално развиена за мажи  за прикривање на седи влакна на коса, брада и мустаќи. Ги меша вашите сиви влакна за да ви даде дискретна боја на коса со природен изглед, без несакана топлина или видлива линија на повторно растење. Гелот лесно се нанесува и не остава траги на чаршафи или перници. Трае до 6-8 миења. Не содржи амонијак и пероксид.

Категорија: таг

Опис

Нежна боја во гел со кафен тон,специјално развиена за мажи  за прикривање на седи влакна на коса, брада и мустаќи.