BARBA HAIR LOSS SHAMPOO 300 ML

850 ден

Шампон против опаѓање кој ја храни косата и коренот и го спречува опаѓањето.Исто така ги зајакнува фоликулите и ја стимулира и потикнува пролиферацијата и синтезата на клетките.Содржи витамини,инозитол,DL-Ethylpantol и сулфур-аминокиселини.

Категорија: таг

Опис

Шампон против опаѓање.