IMEL ROOTS UP HAIR GLAZE 300 ML

1,450 ден

Глазура за коса со допир на сјај, за врвен волумен и мометално, долготрајно подигнување на коренот. Овозможува убава текстура, со силно држење кое трае цел ден.

Начин на употреба:се нанесува на влажна или сува коса особено на пределот околу коренот на косата и се стилизира по желба. Не се плакне.Не остава остатоци.

Категорија: ,

Опис

Глазура за креирање на волумен кај тенка коса.