RAPID HAIR BLEACH BLUE 500gr

1,500 ден

Бланш за коса со брзо дејство, идеален за осветлување до 7 нијанси.

Категорија: , таг

Опис

Прашок за белење со брзо дејство, идеален за осветлување до 7 нијанси. Лесно и брзо се меша, создава мека крема која не се излива и совршено се зацврстува на косата без да капа или се стврднува. Овозможува реализација на секаков вид техники за избелување. Вистинскиот избор на хидроген (6%,9%,12%) дава гаранција да се постигне посакуваното осветлување на сите природни како и обоени основи. Интензивната и специјалната заштитна формула секогаш дава сигурни резултати во однос на структурата на косата.
Овој син бланш има анти- црвена формула.