BARBA DRY OIL FOR FACE , BEARD AND HAIR 125 ML

1,100 ден

Суво масло за лице, брада и коса. Разновиден производ кој веднаш се апсорбира без подмачкување. Може да се користи за смирување, навлажнување и зајакнување и на кожата и на косата. Остава нежен свеж мирис и е совршен за сите типови кожа.Без парабени.

Категорија: таг

Опис

Суво масло за лице, брада и коса.