BLEACHING POWDER HAIR CARE PLEX 500gr

1,600 ден

Бланш со плекс е иновативната технологија за сите техники на бланширање.

Категорија: , таг

Опис

Бланш со плекс е иновативната технологија за сите техники на бланширање. Ја регенерира и  зајакнува структурата на косата и ја намалува кршливоста на влакното притоа обезбедувајќи брилијантност. Косата е посилна и поздрава. Неговата функционалност е базирана на комплекс од природни состојки, богати со протеини, кои се значително нај ефикасните за кондиционирање и за заштита на косата. Imel hair care Plex помага да се спречат несаканите ефекти при бланширањето, погоден е за сите техники на осветлување до 7 нијанси.