ANTI HAIR LOSS SHAMPOO 300 ML

1,300 ден

Scalp clinix anti -hair loss шампон што содржи биотска технологија која помага во зајакнување на косата.

Категорија:

Опис

Scalp clinix anti -hair loss шампонот содржи биотска технологија и помага во зајакнување на косата. Го хидрира скалпот и ја подготвува косата за anti -hair loss серумот кој помага да се намали непатолошкото опаѓање на косата по само 6 недели.