IMEL ACTIVE HAIR AMPOULES 1x10ml

150 ден

Ампула која ќе се погрижи вашата коса да остане здрава, мека и сјајна.

Категорија: , таг

Опис

Повеќенаменска ампула со pH4.5 содржи колаген и билни екстракти кои ги спречуваат неповолните резултати од алкалните технички третмани. Може да се користи заедно со фарба за коса, при измивање или веднаш по технички третман, без да се измие. Ампулите ќе се погрижат вашата коса да остане мека, здрава и сјајна.