BARBA HAIR LOSS SHAMPOO 1000 ML

1,100 ден

Шампон против опаѓање кој ја храни косата и коренот и го спречува опаѓањето.Исто така ги зајакнува фоликулите и ја стимулира и потикнува пролиферацијата и синтезата на клетките.Содржи витамини,инозитол,DL-Ethylpantol и сулфур-аминокиселини.

Категорија: таг

Опис

Шампон против опаѓање на коса.