TRAVEL GROOMING KIT

1,200 ден

Travel Grooming Kit кој вклучува: 3 in 1 100ml Шампон,Кондиционер и Лусион за туширање,Shaving Skincare Precision Shave Gel 50ml транспарентен гел за бричење и Post Shave Cooling Lotion 50ml двојна формула која може да се користи како лесна хидратирачка крема или смирувачки лосион полсе бричење .

Категорија:

Опис

American Crew travel grooming kit вклучува: 3 in 1 100ml Shampoo,Conditioner and Body Wash. Шампон,Кондиционер и Лусион за туширање практичен производ кој ја чисти и кондиционира косата, кожата на главата и телото.Се нанесува доволна количина на косата и телото и се измива убаво. Во сетот има Shaving Skincare Precision Shave Gel 50ml транспарентен гел за бричење кој не прави пена и кој е специјално формулиран за прецизно бричење на нормална и потенка брада.Овозможва темелно ,брзо и чисто бричење .Ја смирува кожата и помага во спречување на иритација.Добро за чуствителна кожа .Лицето се наводенува со топла вода се нанесува на лицето тенок слој од гелот и се бриче како и обично.Овај сет се коплентира со Post Shave Cooling Lotion 50ml двојна формула која може да се користи како лесна хидратирачка крема или смирувачки лосион полсе бричење .Се нанесува на лицето и вратот.Може да се користи одма после бричење или како хидратантна крема секојдневно.