BOOST POWDER 10gr

990 ден

Пудра за подигање на косата и волумен со мат завршеток.

Опис

Пудра за подигање на косата и волумен со мат завршеток.
Ја подига косата и ја прави пополна со мат завршеток. Оваа лесна пудра дава волумен кој што се противи на гравитацијата. Може да се комбинира со било кој друг American Crew производ за стилизирање.
Протресете ја тегличката неколку пати за да ја ослободите пудрата и потоа истурете мала количина на рака. Истурете ја лесно и рамномерни на сува коса, овозможувајќи производот да падне на коренот на косата за да се овозможи подигнување и одвојување на косата. Не се плакне.