TEXTURE ROUGH UP 85 ML

890 ден

Восок во крема за екстремно мат и груб изглед.

Категорија:

Опис

Восок во крема за екстремно мат и груб изглед, кој овозможува исклучителна контрола на косата.UV- филтерот интегриран во Pixel технологија истовремено ја штити косата од UV-зраците.
Се нанесува мала количина на сува коса.