TEXTURE GLUE 150 ML

780 ден

Ултра силен гел за ултра јака контрола .

Категорија:

Опис

Ултра силен гел за ултра јака контрола со кој веќе нема потреба постојано да проверувате дали вашата фризура ја изгубила формата.Екстремна цврстина до следното шапонирање.Лесно се измива .