TEXTURE FIBERMOLD 85 ML

950 ден

Восок соодветен за сите типови на коса кој овозможува јака контрола и текстура со извонреден сјај.

Категорија:

Опис

Восок соодветен за сите типови на коса кој овозможува јака контрола и текстура со извонреден сјај.Едноставен за нанесување,дава лесно зацвртување ,контола и природен сјај на косата.UV- филтерот интегриран во Pixel технологија истовремено ја штити косата од UV-зраците.
Се нанесува мала количина на сува коса.