ROOOT ACTIVATING LOTION 8x7ML

1,300 ден

Лусион што га намалува опаѓањето на косата по 6 недели користење.

Категорија:

Опис

Лусион што га намалува опаѓањето на косата по 6 недели користење.Формулата од Trichotherapy козметика, го стимулира коренот,враќајки ги активните корени пропорцинално на прближно нормален степен од 80% после 24 недели од котистењето.
Начин на употреба:Нанесте пола туба два пати дневно,рамномерно на скалпот.Не плакнете.