ACT NOW PURIFY SHAMPOO 300ML

890 ден

Шампонот Purify е формулиран со екстракт од семе Моринга за чистење и детоксикација на косата.

Категорија:

Опис

Шампонот Purify е формулиран со екстракт од семе Моринга за чистење и детоксикација на косата загадена од воздухот за да се отстранат сите нечистотии од околината безбедувајќи целосно отстранување на нечистотиите од надворешната средина. Шампонот не само што совршено го нагласува природниот сјај на косата, туку и благодарение на неговата еколошка форма, ја намалува потрошувачката на вода.Вегански и без силикони и сулфати.