ACT NOW MATTW WAX 85 ML

1,090 ден

Полу мат восок со силно зацврстување совршен за кратки фризури.

Категорија:

Опис

Полу мат восок со силно зацврстување совршен за кратки фризури на кои им е потребна
целосна контрола, флексибилност и природен сјај.Формулиран без силикони, минерални масла и вештачки восоци.
Покрај тоа што овој производ е совршен за стилизирање тој е направен со 100% веганска формула без силикони и неговото пакување може да се рециклира на неодредено време.