АCT NOW SOLID SHAMPOO 60G

890 ден

Шампон во цврста состојба со шеа путер за чистење што ја детоксицира косата.

Категорија:

Опис

Шампон во цврста состојба со шеа путер за чистење што ја детоксицира косата, обезбедувајќи:
целосно отстранување на нечистотиите од надворешната средина, шампонот не само што совршено го нагласува природниот сјај на косата, туку и благодарение на неговата еколошка форма, ја намалува потрошувачката на вода a PH нивото ја зголеува издржливоста на бојата.Вегански и без силикони и сулфати.