STYLE PRIME ROOT LIFT SPRAY 150 ML

550 ден

Спреј за волумен кој не се плакне за подигнување на косата од корен и креирање на волумен.

Опис

Спреј за волумен кој ја подигнува косата во коренот и и дава прекрасна текстура. Создава цврста основа за сушење, па фризурата е богата и полна со волумен. Погоден за сите типови коса, особено за тенка коса која брзо опаѓа и изгледа безживотно.

Начин на употреба: Нанесете  на влажна коса во коренот и обликувајте по желба за да добиете волумен на косата.