CARE SCALP ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 250 ML

390 ден

Шампон за отстранување на првут и спречување на негово повторно појавување.

Опис

Шампонот  ефикасно го отстранува првутот  на скалпот и го спречува неговото повторно појавување. Содржи активни состојки : 

*Цинк Пиритон -Има антибактериски, антимикробни и антигабични својства кои можат да помогнат во лекувањето на себореичниот дерматитис.

*Салицилна киселина-  Работи така што безбедно и ефикасно го отстранува надворешниот слој на кожата и помага да се спречат кожни состојби како што се габични инфекции и првут.

*Грицерин: Хидратантна и регенерирачка состојка која природно се наоѓа во нашето тело и помага да се врати нормалната рамнотежа и хидратација на скалпот.