MUSTACHE WAX POMADE 50ml

990 ден

Восок за мустаќи со добро држење и природен ефект.

Опис

Восок за мустаќи со добро држење и природен ефект. Нежниот и свеж мирис на лимон нуди момент на само-грижа што се одржува во текот на времето. Можете да им дадете форма на вашите мустаќи дури и кога се виткаат.
Прво омекнете го восокот со фен за да ја олесните неговата употреба. Со прстите нанесете ја вистинската количина за да му ја дадете посакуваната форма на мустаќите.