MIGHTY MATTE 85ML

1,100 ден

Ултра силна мат крема со ниво на контрола 4.

Категорија: ,

Опис

Ултра силна мат крема со ниво на контрола 4 која нуди:екстремна фиксација и контрола,сува завршница и силна текстура. Овој многу силен мат крем дава ефект со долготрајна контрола на стилот а притоа лесно се мие.Се нанесува на сува коса и се стилизира по желба.