MEN ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 300ML

1,100 ден

Шампон кој ефикасно ја чисти косата и скалпот од првут.

Категорија:

Опис

Шампон кој ефикасно ја чисти косата и скалпот од првут .Создава рамнотежа на сувиот скалп и го спречува лупењто.Погоден за лушпест скалп,сува или нормална коса.Шампонот за чистење кој го освежува скалпот и значително го намалува првутот.