MAXXIMUM SHAMPOO 250ml

970 ден

Шампон за зајакнување на влакното.

Категорија: таг

Опис

Шампон кој нежно го чисти скалпот и го подготвува за да ги апсорбира активните хранливи материи на Mazzimum Tonic третманот против опаѓање на косата и го зајакнува влакното.
Ги подготвува најдобрите физиолишки состојби за да имате здрав скалп и природен раст на косата.