BLENDS OF MANY EXTRA STRONG GEL 150ml

650 ден

Гел за коса со екстра силно држење и контрола на стајлингот.

Опис

Гел за коса со екстра силно држење и контрола на стајлингот.
Содржи Urban Defense Pro за заштита на влакното од загадувачи и црн чај со ревитализирачко дејство. Има целодневно дејство.