PRECISE SHINE CLASSIC WAX 75ml

970 ден

Лесен крем-восок за стилизирање.

Категорија: таг

Опис

Лесен крем-восок за стилизирање, додава сјај, ја одржува косата и ја остава мека за да можете да ја престилизирате во текот на денот.