LOREAL HOMME SCULPTE PASTE 150 ML

1,250 ден

Скулпторската паста со фибер влакна,која обезбедува природен сјај со еластично, флексибилно држење. Со  моделирачка текстура која е лесна за обработка на косата. Совршена за создавање текстуриран изглед.

Категорија: таг

Опис

Скулпторската паста со фибер влакна,која обезбедува природен сјај со еластично, флексибилно држење.