POMADE 85gr

990 ден

Модерна варијанта на гел за зацврстување со средна јачина и висок сјај.

Опис

Зацврстување со средна јачина и висок сјај.
Производот е добарза кадрава коса и претставува модерна варијанта на гел. Се употребува за постигнување на класичен, залижан изглед или за зацврстувањена било кој тип на коса.
Се нанесува мала количина на сува или влажна коса и се стилизира по желба.