FORTIFYING SHAMPOO 250ml

890 ден

Шампон за секојдневна употреба наменет за коса со тенко влакно. Го отстранува таложењето на материи, гоосвежува скалпот, ја зајакнува косата.

Се нанесува на мокра коса. Нежно се масира. Потоа добро се измива.

Опис

Шампон за слаба коса, за волумен и густина кај коса со тенко влакно.