KEUNE 1922 CLASSIC GEL 150 ML

950 ден

Гел со најсилен фактор на фиксација и сјај.Го фиксира секој стил на фризура.Содржи керати и коноп.Се нанесува на сува или влажна коса.

Категорија: таг

Опис

Гел со најсилен фактор на фиксација и сјај.