ANTI-DANDRUFF+ SEBUM CONTROL SHAMPOO 250ml

1,100 ден

Шампон против првут и за контрола на лачење на себум.

Опис

Против првут и за контрола на лачење на себум.
Производ за решавање на главните проблеми на машката коса и кожа на главата. Спречува чешање и создавање на лушпи поврзани со првутот. Регулира лачење на себум, чисти, освежува, ја зајакнува и истовремено ја кондиционира косата и кожата на главата. Ја обновува оштетената коса и и дава волумен.