GA.MA PROFESSIONAL ITALY & G-STYLE OXY ACTIVE IHT HAIR IRON

9,900 ден

Професионална пегла за коса опремена со највисоки технологии за заштита на косата од оштетување при пеглање.

Опис

Пеглата G-Style е опремена со високо професионални технологии:
Oxy-Active обезбедува ефект на Color Lock, односно подолго траење на бојата и подобрување на сјајот на косата благодарение на дејството на активниот кислород кој го оксигенира и длабински го чисти скалпот.
ION PLUS Јоните, од друга страна, ја реконструираат надворешната површина на косата, го елиминираат разлетувањето и ја прават косата мека и сјајна.
-Технологијата IHT обезбедува моментално загревање за 14,3 секунди обезбедувајќи помала изложеност на косата на топлина
Плочите на пеглата се изработени со нови широки димензии од 28 mm x 110 mm кои обезбедуваат совршена мазност во еден потег
Nano Silver технологија која гарантира антибактериско дејство на плочите
-благодарение на новата генерација грејачи со огледало на
Silk Chrome, лизгањето е многу лесно и гарантираат одлични резултати во процесот на исправување од самиот почеток, како и избегнување на непотребен термички стрес на косата.
-прилагодлива температува од 150 до 230 степени
професионален вртлив кабел од 3 метри
-Опсег на напон 220-240V