GA.MA CERAMIC NANO TOURMALINE CURLING IRON 33MM

3,600 ден

Професионално фигаро обложено со турмалин за креирање брановидни локни со максимална заштита од топлина.

Опис

Технички карактеристики :
-Ceramic Nano Tourmaline – го елиминира фриз ефектот и обезбедува максимална заштита на косата
-Максимална температурa до 190 °
Буренце од 33 mm
-Професионален ротирачки кабел од 3 метри
Автоматско исклучување
-Ергономска рачка и ладен врв за полесно користење