GA.MA CP.1 LASER ION TOURMALINE FLAT IRON

6,200 ден

Керамичка преса со турмалински плочи и ласерска технологија со јони кои го измазнуваат влакното и спречуваат оштетување.

Out stock

Нема на залиха

Опис

Пресата има керамички плочи  направени од ултра мазен материјал кој спречува оштетување на косата!
Карактеристики:
турмaлински плочи од керамички јони,
ширина 1 “24мм,
– поставена температура од 220 ° C,
ултра брз керамички грејач,
(*ја постигнува температурата за неколку секунди),
– екстремно едноставен за употреба,
со високи перформанси (HP),
– наменета за кратка и долга коса.