GA.MA CP.1 ON-OFF CERAMIC FLAT IRON

5,400 ден

Керамичка преса која е направена од ултра мазен материјал кој спречува оштетување на косата.

Опис

GA.MA Italy CP1 зацврстувачите за коса комбинираат технологија, сигурност и перформанси во линијата на лесни производи. Керамичките плочи се направени од ултра мазен материјал кој спречува оштетување на косата. Со поставена температура од 220 ° C.

Карактеристики:

Плочи од керамички јони, ширина 1 “24мм
Екстремно едноставен за употреба
Ултра брз керамички грејач
Наменета за кратка и долга коса.
Високи перформанси (HP).
Ја постигнува  потребната температура за неколку секунди